Hamburger napravljen od matičnih ćelija danas je prvi put poslužen u Londonu. "Ukus je intenzivan, blizu je mesa, ali nije toliko sočno", rekli su kritičari koji su imali priliku da probaju ovaj jedinstveni "hamburger"
Prvi hamburger napravljen od mesa dobijenog u laboratoriji iz matičnih ćelija krave predstavljen je, ispržen i pojeden danas u Londonu.- Očekivala sam malo mekšu teksturu. Ukus je intenzivan, blizu je mesa, ali nije toliko sočno. Konzistentnost je perfektna, samo mi nedostaju so i biber. Da, za mene je ovo meso i uopšte se ne raspada – rekla je austrijska naučnica i stručnjak za hranu Hani Rojcler nakon prvog zalogaja.- Očekivala sam malo mekšu teksturu. Ukus je intenzivan, blizu je mesa, ali nije toliko sočno. Konzistentnost je perfektna, samo mi nedostaju so i biber. Da, za mene je ovo meso i uopšte se ne raspada – rekla je austrijska naučnica i stručnjak za hranu Hani Rojcler nakon prvog zalogaja.
Нема коментара:
Постави коментар